Контакты:

      + 38 (044) 599-77-51

 + 38 (099) 524-59-40

 + 38 (067) 160-160-2

Е-mail: ncptua@ukr.net

ncptua@rambler.ru

Морозиво на кукурудзі — винахід кондитера в Японії

Відомий французький кондитер Домінік Ансель переїхав працювати до Японії. Там він створив незвичний десерт - кукурудзяне морозиво. До складу продукту входить добре подрібнена центральна частина молодого кукурудзяного качана.

Морозиво прикрашають зерна кукурудзи воскової стиглості та карамельний сироп. Замість вафельного стаканчика використовується цілий кукурудзяний качан. Його маринують в соєвому соусі та запекають на грилі. Морозиво поєднує в собі кілька смаків: солодкий, солоний та умами.

© 2000-2018 НЦПТ